Friday, October 23, 2009

12.15 a.m. bagan datoh

I’m crying,
For the first time since i’ve been here in bagan datoh.
Huhu

Too much unwell feeling stuffed in my heart.
But this tear is definitely NOT because of the so-called problems
It’s because I just finished watching Air Mata Ibu
Although the movie has been released for how many years I could not remember (siti pun muke budak2 lagi time nyanyi lagu tema tuh)..this is my first time watching it
Too much watery-eyes scenes laa..and my eyes also get wet

Hoho I found my English is very rusty..hard to brush it up
Yet I have to teach English?
Now I feel the pain so I better stop thinking about my problemsss
Wish to have a nice sleep and wake up early to perform qiam

Only He could understand and help me
O The Almighty, give me strength

Bless me with your rahmah

Help me

Help me

Help me

3 comments:

هدايه يسٓ / Hidayah Yassin said...

english huda masih bagus apa...akak je yang terkial2 nak hafal english...dengar n faham pun lembab dah ni...

macam mana mengajar kat tempat baru? sabar selalu ye? Allah takkan mengjui hamba2Nya lebih dari apa yang termampu...

هدايه يسٓ / Hidayah Yassin said...

akhirnya update jugak...setahun kan biar je blog ni?

huda said...

waa akak stil menjenguk blog ni ke?huhu aa lebih dr sthn kut..banyak sgt mende nk tulis sbnrnye tp utk stay kt dpn komp dengan internet access amatlah susah huhu

kenkdg bile kite sorg2, br kite akan byk fikir n rase nk tulis huhu